04 april 2007

Inget förtroende för doktorn

Jag har precis pratat med min läkare. Jäkla pundhuvud. Han kunde ju inte ta något per telefon, och var det något fick jag gå till vårdcentral och han kunde inte rekommendera något receptfritt att ta eftersom han ju inte kunde ta något per telefon. Och när han ringde hade han inte ens läst på något om mig.

Usch, jag har inte känt något förtroende för honom nån gång, och inte känner jag mer efter det här. Jag måste försöka se till alternativa lösningar.

Min kollega Inga from Sweden rekommenderar alternativläkare. Och Lina har berättat att hennes sambo också har problem med sin mage, och att han har en jättebra läkare. Hon skulle kolla om han på något vis kunde få in mig till honom. Men varför hoppas för mycket? Jag får säkert fortsätta gå till Doktor Jag-bryr-mig-inte.

Suck. Och den här dagen som började så bra.

För övrigt har min arbetsgivare fått spel av något slag och bjudit oss anställda på kilovis med godis den här veckan. Och godis är något som min mage av någon anledning klarar av. Så gissa om jag ätit. Och gissa om jag blir tjockare och tjockare...

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Blogger Ponte sa...

Om godis och rostat bröd går bra, så tål den helt enkelt inte sådant som är nyttigt...

tors apr. 05, 08:27:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Jag vet, Ponte. Visst är det jobbigt...?

:-/

tors apr. 05, 08:45:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida