03 april 2007

iVäntans tider

Jag beställde en röd iPod Nano på Apples webbplats i söndags. Klockan var runt 16.00 och jag blev lovad leverans inom några dagar, vilket i praktiken torde betyda innan påsk. Jag bad om leverans till jobbet, får se om det lyckas. Rent teoretiskt skulle jag kunna ha fått min lilla nano redan nu, men så är inte fallet. I stället går jag här och trängtar.

Enligt uppgift ska förresten iPhone släppas i USA den 11 juni. Personligen är jag inte så imponerad. Tyvärr. Den har många fina egenskaper, men saknar bland annat 3G. Och är den egentligen särskilt snygg? Nåja, vi får se hur det blir när den kommer. Och hur snabbt den orkar utvecklas.

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Men eh...vad använder du 3G till?
Jag har 3G på båda mina telefoner, men har också stängt av just G och kör bara GSM för att kräma ut en helvetes massa mer taltid ur dom. Tex på min SE lur har jag 2 timmars taltid om den kör 3G jämfört med drygt 6 timmar om jag kör endast GSM. Jävligt viktigt för migsom har den som enda telefon i jobbet...

Frågan kvarstår, till vad behöver du 3G? Jag har inte hittat något användningsområde för det än...

tis apr. 03, 09:32:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Det kommer att komma en europa-modell med 3G, förmodligen senast Q4. Och det är klart man ska ha 3G på en sån "smart phone" - en sån stor läcker skärm ju bara skriker efter att surfas på.

Visst suger det batteri med 3g, men om man ska nyttja dataöverföring så behövs det.

Anledningen till att man gått ut med en icke-3g modell i USA är helt enkelt att 3g inte är lika utbrett i USA som i Europa.

Jag ser fram emot iFönen i alla fall! :-)

tis apr. 03, 10:01:00 em  
Blogger Kim da Costa sa...

Den ser väldigt plottrig ut. Men visst älskar jag nya prylar...

ons apr. 04, 07:43:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida