20 maj 2007

London maj 2007, rapport 3

I gar var en riktigt trevlig kvall. Och natt.

Det borjade med en middag pa en thai-restaurang med en kollega som kommit till London enbart for min skull (naja). Och sa blev det lite barhopping. Forsta baren var val ingen hojdare, men den andra gillar jag skarpt.

Min kollega var tvungen att ga ganska tidigt, men sjalv var jag kvar ett langre tag. Jag var tamligen trott sa jag funderade faktiskt allvarligt pa att ga hem och sova i stallet. Men jag stannade ett tag till. Och tur var val det...

Nar jag var har i maj 2006 motte jag en tysk kille, som bodde i London. Han var en kille som jag kande att jag latt skulle kunna bli kar i. Vi hade lite kontakt sedan jag kommit hem, men det hela rann snart ut i sanden. I gar sprang jag pa honom pa baren. Jag vet inte om det slog gnistor mellan oss precis, men det var kul att traffa honom. Han pratade om att sms:a mig i dag, vi far val se hur det blir med det. I vilket fall: nar han gick pa toaletten drojde det inte lang stund, och fraga mig inte hur det gick till, forran jag stod och grovhanglade med hans kompis.

"Min" kille gav oss sin valsignelse och jag drog med kompisen hem till mitt hotell. Och det angrar jag verkligen inte.

Men varfor ar det alltid ett obligatorisk knull pa morgonen ocksa? Missforsta mig inte, jag gillar sex pa morgonen mer an pa kvallen (antagligen for att jag ar sa kvallstrott). Men det kanns som att det "maste" vara sa: en gang pa natten och en gang pa morgonen.

Anyway: det var jakligt bra.

Och nu ligger det tva kondomer* i min papperskorg, och av nagon anledning skams jag nastan infor staderskan. Men nej. det ska jag inte gora, jag vet.

I dag ar det ett fantastiskt vader har i London, och jag funderar pa att aka ut till en botanisk tradgard. Bara ta det lugnt och njuta.


*Nej, jag tanker inte beratta vem av oss som anvande dem...

Etiketter: ,

7 kommentarer:

Blogger Ponte sa...

Lovely, jag hoppas du la dem väl synliga så städaren inte kan missa dem...

sön maj 20, 01:29:00 em  
Blogger Rexxie sa...

En var kanske ?

sön maj 20, 04:27:00 em  
Anonymous Tennis sa...

Jag hoppas ju att båda använde! Man kan aldrig vara nog säker..

sön maj 20, 05:45:00 em  
Blogger Kim M sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

mån maj 21, 07:23:00 fm  
Blogger Kim M sa...

Obli? Jag har så mycket att lära. Kan du bli min läromästare? Jag visste inte att det var obligatoriskt. Är det därför jag är ensamstående?

mån maj 21, 07:25:00 fm  
Anonymous Jonaz sa...

*En* gång på natten och *en* gång på morgonen... jaha....

mån maj 21, 09:42:00 fm  
Anonymous Jonaz sa...

Note to self:

Aronson is very found of using:

a) asterisks that pulls the reader to the end of the post (which is not comme-il-fait when it comes to long postings on screen - long live the paper book!)

b) statements that tell just enough of the story to have us all twitching not having that last bit of informative juicyness...

mån maj 21, 10:53:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida