21 augusti 2006

Hangelkvall

Jag vet att jag sa sa sent som i gar att jag inte skulle blogga om mina privata forehavanden just nu, framfor allt inte sex. Men det som hande i gar kan jag ju inte undanhalla er.

Jag har kant mig valdigt sur och tvar de senaste kanske tva veckorna. Som ni kanske har forstatt. Jag har varit grinig, ledsen och sorgsen - och sakert valdigt otrevlig emellanat. Och jag har haft alla taggar utat. Vilket har markts valdigt tydligt har i London. I lordags var det faktiskt ett par olika killar som kom fram till mig och sa att jag borde le. Men det ar svart att le nar man grater inombords.

I gar forandrades allt.

Innan jag skulle ga ut pa kvallen satt jag pa mitt hotellrum och kollade lite pa teve. Det var ett valdigt roligt program och jag skrattade hogt, och mycket. Och jag rordes aven till tarar. Och det var forlosande pa nagot vis, for nar jag sen gick ut glodde jag. Jag var oovervinnerlig. Hela kvallen sen var jag trevlig, rolig, charmig, sexig och bara sa flirtig. Jag kan inte minnas nar jag var sadan senast. Jag agde varlden.

Kanslan sitter i fortfarande till stor del, och jag hoppas den gor sa lange till.

Och jag hanglade med inte mindre an sex olika killar. Jag vet, kalla mig slampa om du vill, och det ar jag kanske. Men fan vad roligt jag hade.

Det var en indonesier, en spanjor, en engelsman, en irlandare, en italienare och en irlandare till. Jag hanglade dock inte med alla samtidigt. Jo, hrrm... som mest var vi nog tre samtidigt... ;-)

Indonesierna var i och for sig redan pa eftermiddagen, och hanglandet var val inte sa mycket med, och den siste irlandaren var bara en ren fyllegrej. Han sag mig... hrrrm... ta farval av sexet och hoppade pa mig efterat och ville ta vid. Jag lat honom hangla upp mig i kanske 20 sekunder, sen sa jag tack och adjo.

Den forste irlandaren ar den som jag helst ville ha, och som ar den ende jag minns namnet pa. Han jobbade i en av barerna jag var pa och vi pratade en del, eftersom det var en lugn kvall. Nar han skulle slappa ut mig (bakvagen, jag var pa toaletten och missade nar de laste dorren) hanglade han upp mig i granden. Och han var sa javla bra. Och snygg. Han sa att han eventuellt skulle komma till G-A-Y senare. Men antingen kom han inte, eller ocksa gick vi forbi varandra...

Fast jag tankte pa honom hela kvallen, under sexet, hela natten, och nu ocksa pa morgonen.

...och som ett bevis pa denna min kvall statar jag nu med tva stora, och da menar jag stora, sugmarken pa halsen. Javla italienare...

8 kommentarer:

Blogger Herr Planström sa...

Som om man är slampa för att man hånglar med 6 killar på en kväll?

Däremot om man ligger med dem på en kväll kanske ;)

mån aug. 21, 10:48:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Men vänta... backa bandet... hånglade med sex som i siffran sex... men "under sexet" - det har inget med siffran 6 att göra va...? ;-)

Jag älskar att säga det, men... vad var det jag sa! Jag sa ju att du skulle få det alldeles fantastiskt bara du packade din väska! :-)

mån aug. 21, 11:29:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Haha... ingen riktigt hångelkväll utan sugmärken. ;-)

mån aug. 21, 03:55:00 em  
Blogger Aronson sa...

Fast jag tror, herr Planström, att du och jag lever ganska olika liv... ;-)

Sugmärkena sitter i kan jag meddela. Oj oj oj vad de syns...

mån aug. 21, 07:20:00 em  
Anonymous Anonym sa...

haha! Det är ju helt fantastiskt. Bra jobbat, Aronson. Hångel kan aldrig göra dig till slampa. Men vem av dem hade du sex med, om det inte var någon av irländarna?

mån aug. 21, 09:10:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ska det vara så svårt att räkna ut, Micke...?

;-)

mån aug. 21, 09:33:00 em  
Blogger Andreas sa...

Sex stycken! Det var som fan...

mån aug. 21, 09:40:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ha ha, du Andreas. Nu fick du något att bita i... ;-)

mån aug. 21, 10:06:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida