31 maj 2006

Tillbaka på jobbet

Så är man på jobbet igen då, för första gången på nästan två veckor. Och nej, jag är inte glad över att vara tillbaka. Jag vill bara sååå ligga i min säng, eller dricka en öl på en pub i London, eller ligga på en strand någonstans, eller... tja, välj själv. Men jag vill INTE vara här!

Och trött är jag också. Delvis förstås beroende på att jag var uppe och tränade i morse (det gick bra, trots mina magproblem) men också, naturligtvis, beroende på att jag inte behövt gå upp tidigit på ett tag.

Min mage gör fortfarande ont, men nu verkar jag ha vant mig vid det. Vet inte hur länge jag ska vänta innan jag går till läkare igen. Jag har ju fått remiss till en gastroskopi, men när jag får göra den, vet jag inte...

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Försök att ligga på. Jag vet att man känner sig korkad och hypokontrisk och obstinat, men gör det ont så är det något fel. Gör det ont under lång tid är det jättefel. Bråka. Ju tidigare man får hjälp, desto kortare brukar konvalescenstiden bli.

ons maj 31, 10:40:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Håller med torpeden, ligg på! Åhh, visst är det trist att komma tillbaka till jobbet efter att man varit borta?! Jag har aldrig förstått mig på människor som tycker att det är skönt att komma igång och börja jobba igen när man varit borta. :-)

ons maj 31, 11:23:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Tack för tipsen, båda två. Och Honken: men visst är du lite arbetsskygg... ;-)

ons maj 31, 11:54:00 fm  
Blogger Kim da Costa sa...

Jag som trodde att du älskar jobbet ditt!

ons maj 31, 01:17:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Hahaha... inga kommentarer! ;-)

ons maj 31, 02:58:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida