27 maj 2006

Aennu en rapport

Foer foersta gaangen paa 6, 7, 8 eller hur maanga gaanger jag nu varit i England, har det i eftermiddag boerjat regna. Det har aldrig haent mig foerr. Men det aer ett ganska lugnt och stilla regn - aeven om jag blev genombloet av att gaa laengs Oxford Street.

Gaardagskvaellen spenderade jag i hotellrummet med teve, chips och choklad. Det har redan straffat sig kan jag meddela; i morse hade jag acneliknande saker i pannan. Det skulle i och foer sig kanske kunna vara loppbett, men varfoer skulle lopporna bara bita mig i pannan...?!

Jag har sprungit runt i dag och foersoket att shoppa. Men inte hittat noegot. Engelsmaennen har foerresten INGEN god smak naer det gaeller klaeder; jag hittar absolut ingenting intressant. Men skor med kardborrband verkar vara aennu stoerre haer aen hemma i Sverige. Jag har sett hur maanga som helst. Och jag tycker verkligen inte att det aer snyggt!

Jag var foerresten paa ett cafe och fikade: och tala om goda muffins. Jag har inte smakat naagot som ens liknar det i Sverige. Dessutom var det choklad (en chokladmussins) rakt igenom, inte bara paa toppen och sen torrt broed inunder. Mmm, me like!

Vi faar se vad jag orkar med i kvaell. Jag aer om inte annat skitsugen paa sushi, men vet inte om det aer saa bra foer min mage...

2 kommentarer:

Blogger Kim da Costa sa...

Det märks att du inte smakat Kimmans chokomuffins!

sön maj 28, 06:53:00 em  
Blogger Aronson sa...

Du faar vael bjuda hem mig paa saana naan dag... =)

mån maj 29, 10:27:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida