31 maj 2006

Ett platt problem

Jag har bestämt att jag ska köpa ny skärm till min dator - en platt. Men jag vet inte vad jag ska köpa. Först tänkte jag köpa det billigaste jag kunde hitta. Men sen tänkte jag att det kanske vore bättre med en ny och finare direkt - en wide screen. Men då sa en kille på jobbet att det har du ingen nytta av, om du inte ska kolla film (vilket jag aldrig gör på nätet), men köp en du kan vända. Men vad ska jag med det till? Så nu är jag tillbaka på ruta 1. En billig räcker väl säkert till mig. Bara den är platt. Och typ 19 tum. Eller har jag fel...?!

4 kommentarer:

Blogger Rexxie sa...

Jag har vändbara på jobbet, och efter första dagen när jag testade vändfunktionen så har jag ALDRIG vänt på den!

Det jag tycker är viktigast (förutom bilden) är att den står stadigt, är enkel att höja/sänka/vrida och att den är snygg...

Sen är det väl kanske en fördel om den har DVI-ingång (under förutsättning att du har DVI-utgång på datorn), blir betydligt bättre bild av att köra hel-digitalt.

ons maj 31, 03:43:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Man kan *aldrig* få för mycket skärmyta. Nu har ju mina program 7011 paletter o fönster, men jag inbillar mig att även om nån mest snusksurfar som du, så är panorama/widescreen användbart.

O så kan du ju passa på att köpa en stilig mac mini när du ändå håller på, så får du en riktig o snygg dator med DVI-anslutning. :-)

ons maj 31, 04:00:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Jo, och att storleken har mindre betydelse. Än upplösningen alltså. Men den beror ju på dator/grafikkort också. I vilket fall - oavsett vilken skärm du köper så kommer det att kännas mycket bättre. O snyggare. O lyckligare (om du köper macen också, vill säga...)

ons maj 31, 04:05:00 em  
Blogger Aronson sa...

Du vet mycket väl, Jonaz, att jag vill ha en Mac. Men jag har inte råd just nu. Det får bli vid ett senare tillfälle...

ons maj 31, 05:36:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida