03 juli 2007

Vår nästa stjärna

Egentligen tycker jag att Allsång på Skansen är ganska nördigt. Egentligen, alltså. Men jag blir så glad av det. Jag sitter här hemma och sjunger med, skrattar åt Anders Lundins putslustigheter, åt publiken som inte kan sjunga, som skriker sig hesa till Per Gessle och kändisarna som sitter i publiken bara för att få vara med i tv på något annat sätt än sitt ordinarie program. Eller som bara vill synas för att få en chans till. Och det är bara så svenskt. Och bara så mycket sommar. Och alldeles, alldeles... underbart.

Och så var det ju då Måns Semmelröv. Ha ha, jag älskar det namnet. Han är fortfarande ingen stor artist. Men han har riktig potential att bli*. Och framför allt har han stor potential att bli vår nye store entertainer och showman. Och kanske tar han över Lundins roll i Allsången. Helt klart är att han kommer att få leda Melodifestivalen en vacker dag. Och andra tv-program. Han kommer att bli riktigt, riktigt stor. Han är så jäkla naturlig framför kameran, vet hur han ska ta folk och arbetar på sin erfarenhet - som ju behövs i såna sammanhang.

Förutom Måns så var kvällens stora behållning Oh Laura. Vilken röst den tjejen har! Och Viktoria Tolstoy - som tvingades sjunga av Kalle och Bengan.


*Fast jag hoppas han går och tar sånglektioner. Det behöver han.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer:

Anonymous Kim M sa...

Missade ApS men måste nog kolla reprisen. Tack vare Månsy.

ons juli 04, 08:06:00 fm  
Anonymous honkenponken sa...

Åh, underbara Måns!

ons juli 04, 09:55:00 fm  
Blogger R. Laban Planström sa...

Åh, det var ju så fint när Måns fick gå ut bland publiken och massor av flickor fick minnen för livet! =)

ons juli 04, 12:00:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida