03 maj 2007

Viktigaste måltiden på dagen

Vi har frukost på jobbet i dag*, så jag åt inget hemma. Och jag är så jäkla hungrig, jag orkade knappt ta mig hit i morse. Det svindlade nästan framför ögonen på tunnelbanan.

Jag har aldrig förstått de som inte kan äta frukost. Själv slänger jag i mig mat eftersom jag oftast är svinhungrig just på morgonen. Spelar ingen roll vad och hur jag ätit kvällen innnan. Eller om jag är bakis eller inte. Mat måste jag ha!

Allra bäst är hotellfrukostar. Då kan man frossa riktigt ordentligt. Lika avancerat blir det inte hemma. Tidigare var det mest Lättfil och Start, men sedan min mage började krångla har det varit rostat bröd som gäller. Men nu funderar jag på att gå över till gröt, det ska tydligen vara skonsamt mot magen. Problemet är bara att jag inte tycker att det mättar. Och att jag tycker det är svinäckligt. Så det brukar bli en massa, massa sylt på...

Nu måste jag gå, annars dör jag!


*En ny, och trevlig, giv som vår chef infört sedan i höstas.

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Ponte sa...

Vi har frukost på jobbet kl 10 på fredagar, jag hade dött om jag inte ätit nått innan jag åkte hemmifrån på morgonen...

tors maj 03, 09:09:00 fm  
Blogger Kim da Costa sa...

Tänk om vi kunde få frulle på jobbet.
Det enda vi får är skäll. Helt utan anledning. Subbor.

tors maj 03, 10:05:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Vi har bara frukost typ varannan månad så det är inte såå blodigt. Men i dag var det kul: en riktigt god typisk hotellfrukost och trevligt prat till.

Kim: skäll tillbaka. Det gör jag.

=)

tors maj 03, 12:16:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida