28 maj 2007

En huligankväll

När jag åkte hem med tunnelbanan i kväll, stannade vi plötsligt i tunneln mellan Odenplan och Sankt Eriksplan. Och blev stående. Efter ett tag ropade föraren ut att vi väntade på ett tåg som stod på St Eriksplan och som var belamrat med AIK-are och djurgårdare. Vi blev stående ett tag medan polisen tog hand om buset. Och medan den föraren fixade dörrarna som tydligen vandaliserats av huliganerna. Sen fick vi åka till St Eriksplan. Men sen var det likadant i tunneln fram till Fridhemsplan. För alla hade inte släppts av vid förra stationen, utan skulle släppas av där i stället. Vi blev dock ståendes ett lite kortare tag där. Men Aronson läste lugnt vidare i sin bok. Jag menar, varför uppröras?

När jag kom hem fick jag läsa om överfallet på en kvinna på RFSL i Stockholm. En anställd har blivit överfallen av en man - med en yxa. Och det gör mig riktigt fly förbannad. För såvida det inte är något personligt mellan just de här två, är det i stället inte bara ett yxhugg mot kvinnan, utan mot hela gayrörelsen.

Jävla huliganer och idioter!

Etiketter: , ,

8 kommentarer:

Blogger Kim M sa...

Det är förjäkligt.
Finns det homosexuella fotbollshullisar?

mån maj 28, 10:17:00 em  
Blogger Ponte sa...

Stryk skulle de ha!!!

mån maj 28, 10:53:00 em  
Anonymous Anonym sa...

POSTAT AV: MACHO_ALI

Jag kan inte tycka synd om den här tjejen. Hon va på fel plats, vid fel tillfälle och den valde hon själv. Man måste förstå att om man jobbar FÖR saker som många tycker illa om så får man fiender. Okej det är fel att slå tjejer, men hur vet vi att det va en "tjej" som han slog med yxan? På homo-plejset så lär det ju va rätt svårt att avgöra sånt hehe ayesh fatta jag är TRÖTT på allt sånt här! Kan ni inte lägga ner med era "HTB" och sånt shiet?

tis maj 29, 02:54:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Macho Ali, du verkar vara så upphetsad för din kommentar, identisk till varje bokstav, finns på flera bloggar. Om du är en sådan macho, varför är du så rädd och hatisk då?

tis maj 29, 08:16:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Macho ali
Du skriver som en kråka. Eller försöker du leka tuff och köra med lite Coooooola slanguttryck? Ayesh, vad fan e det? Vi andra som är över 15 stavar fortfarande shit med s,h,i,t inte shiet. Tönt.

tis maj 29, 09:19:00 fm  
Blogger Fröken Sverige sa...

Om man låter muslimer välla in i landet, så kommer detta att öka.

Innan har det kanske varit nazister som varit det största hotet mot "oliktänkande". Men det har mest berott på att vi inte haft den mängden muslimer i landet innan.

Enligt islam är homosexualitet en synd. I islamska länder stenas och hängs homosexuella ständigt.

Och muslimer går hand i hand med nazisterna. Både i denna fråga och många andra frågor.

De stred bland annat sida vid sida, under andra världskriget. Idag har nazisterna möten i Iran.

Och i Rosengård vajar flaggor med hakkorset med jämna mellanrum.

Vi måste visa att vi INTE godkänner denna återgång till medeltiden.

Mvh

/FS

tis maj 29, 10:26:00 fm  
Blogger Kim M sa...

*OMG*

tis maj 29, 11:54:00 fm  
Anonymous Jonaz sa...

En anledning till att stilla sitt begär att länka till nyhetsartiklar på tidningar som använder blog trackbacks är just detta - att alla troll kommer fram ur sina hålor och dras som flygor till skit. Eller socker, i det här fallet då.

En del är förstås bara små bloghuliganer som tycker om att rör om lite (det kan jag sympatisera lite med), en del tycker faktiskt som de skriver (skrämmande tanke) och inte så få har ju satt det i system att prångla ut sina åsikter (och inte så sällan hat) på så många ställen som möjligt.

tis maj 29, 12:44:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida