15 mars 2007

Njutbar musik

The Arks populäritet slutar inte här. Plötsligt hittar jag The Arkvideor även hos Annen.

Och själv har jag gått in i en revival. Deras skivor spelas om och om igen i Aronsons iTunes. Det är Deliever Us From Free Will, A Virgin Like You och Calleth You Cometh I blandat med The Most Radical Thing To Do och Disease. Självklart blandat med lite The Worrying Kind och Absolutely No Decorum.

Och Aronson bara njuter.

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Blogger annen sa...

Självklart visar jag deras videos! Jag är ju en Angelhead, eller nåt :) Och den där videon som jag hittade var ju grymt bra! Hade faktiskt inte sett den tidigare och jag är helt tagen av Sylvesters fina sångröst! Mer Sylvester i The Ark!

Har precis som du gått in i en revival och spelar alla gamla The Ark låtar för fullt och eftersom jag inte gav deras 3:e album "State of The Ark" någon riktig chans när det kom så gör jag det nu istället och har förälskat mig i låten "The others" och "Hey Kwanongoma". Hitsen på den skivan gillar jag också!

2000 light-years of darkness gråter jag nästan av för jag minns hur jag lyssnade på den låten på repeat när jag mådde som sämst när jag var runt 15-16 år och hade tonårsdepressioner och var olyckligt kär och allt det där underbara ;) Då var The Ark mina bästa vänner och deras musik stöttade mig och gav mig självförtroende och jag färgade till och med håret rött och svart. Inspirerad av "It takes a fool to remain sane". Och nu när jag lyssnar på hela "In lust we trust" albumet så rivs en massa gamla känslor upp, både glädje och sorg och det blir lite inre kaos men ändå inte på ett negativt sätt.

Oj! Jag skulle kunna prata på i flera timmar om The Ark känner jag. Bäst att jag kniper igen nu innan du somnar! :)

tors mars 15, 11:04:00 em  
Blogger Kim M sa...

Jag tänkte i natt på hur deras tredje skiva gick mig förbi. De två första köpte jag bums och med stor glädje (framförallt tvåan) men trean missade jag helt. Har tagit tag i den nu... :)

Asså, hur bra är inte "Disease" och "The most radical thing to do" från "In lust we trust"?

fre mars 16, 07:34:00 fm  
Blogger Kim M sa...

Å, såg nu att Annen var inne på samma spår.
=)

fre mars 16, 07:35:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida