29 november 2006

Sagan om... bussfan!

Jag tog bussen hem från jobbet i dag, eftersom jag skulle till Posten (ingen riktig) och hämta ut ett paket (se nedan). Men fy fan vad det är jobbigt att åka buss i rusningstrafik. Jag brukar ta tunnelbanan i vanliga fall, och även om det är trångt där ibland är det ingenting mot bussen. Jag hade en stor ryggsäck full med svettiga träningskläder och en blöt handduk samt en kasse med middagen till i kväll. Plus en bok. Och jag trodde aldrig jag skulle få plats med mitt emballage och min lekamen. Ändå är jag en liten man, rent fysiskt.

Och som vanligt är det den eviga frågan om pensionärerna. Varför MÅSTE de alltid bege sig ut precis i värsta rusningstid? Eller lunchtid? Kan någon förklara det för mig?

Men en sån häringa busstur gör jag gärna inte om. Fram för tunnelbanan! Som jag för övrigt är barnsligt förtjust i. Den är faktiskt en av anledningarna till att jag en gång flyttade till Stockholm...

Och paketet jag skulle hämta ut då? Jodå, det var filmer jag hade beställt: Sagan om ringen, Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst. Alla "the extended version". Så nu är min julhelg (eller nåt) räddad.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Kom igen när du försökt göra samma resa på två kryckor! :-l

ons nov. 29, 07:32:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida