21 april 2007

Ett roligt Moment 22

Sverigedemokraterna nekas hålla sitt årsmöte på ett hotell i Danmark. Tidigare har hotell och konferensanläggningar i Sverige gjort samma sak. Hotellet i Danmark hänvisar till säkerheten, främst för hotellet och dess personal.

Självklart har ett politiskt parti i en demokrati som Sverige rätt att få hålla årsmöten. Å andra sidan har ett hotell i en demokrati som Danmark sin fulla rätt att vägra gäster.

Ett moment 22 möjligtvis, men helt enligt spelreglerna. Och ganska roligt...

Etiketter: , ,

8 kommentarer:

Anonymous Marcus Friberg sa...

Jag börjar bli orolig över SD:s kommande martyrstämpel. Utifrån det, samt min tilltro till demokratin, tycker jag inte det är kul.

lör apr. 21, 03:38:00 em  
Blogger Christian sa...

Att många hatar ens parti vinner man inte några röster på. Någon kanske tycker synd om klassens mobboffer men ingen utnämner honom till ledare. Ett utmobbat SD är ett SD utanför 4%-spärren.

lör apr. 21, 03:43:00 em  
Blogger Robsten sa...

tycker man det här är kul måste man vara en smula dum i huvudet. Skulle det vara lika kul om M eller S tvingades ställa in sin partikongress?

lör apr. 21, 03:53:00 em  
Anonymous Grue sa...

Kul att du skiter totalt i demokrati. Skrämmande.

Christian/ Kul att du jämför med mobboffer. Ja - etablissemanget s inställning är en mobbares. Vill man visa att man inte tycker att mobbing är OK bör man rösta på SD.

lör apr. 21, 04:00:00 em  
Blogger Skuncke sa...

Ja det är roligt att bo i ett antidemokratiskt och socialistiskt mångkriminellt ghetto, eller hur?

lör apr. 21, 04:18:00 em  
Blogger Rexxie sa...

Hos Fokus (www.fokus.se) kan man läsa att det förekommer uppgifter att bombhotet mot Grand Saltsjöbaden utfördes av SD själva...

Återstår väl att se vad som är sant, och om SD splittras liksom ND.

lör apr. 21, 04:31:00 em  
Anonymous Anonym sa...

det ar faktiskt kul att ett gang finniga afa-ungar lyckats satta "varldens basta demokrati" (enligt egen utsago) ur spel genom ett enkelt telefonsamtal.

hade sverige varit en demokrati vard namnet hade naturligtvis staten erbjudit bade lokal och skydd, men istallet blir det alltsa en internationellt uppmarksammad fars dar sverige aterigen skammer ut sig.

lör apr. 21, 04:59:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Det här skulle man ju kunna se som en form av diskriminering. Så det är lite av en poetisk ironi när nu SD drabbas av det.

lör apr. 21, 05:42:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida