30 april 2007

Dagens fotbollsnyheter

I går bloggade jag om Sven-Göran Eriksson och en intervju han gjort i Sunday Times. Jag undrade om intervjun var dålig, eller om det var referatet i Svenskan som var torftigt. Det visade sig vara det sistnämnda, för i dag har ett mer utförligt referat publicerats i DN. Svennis berättar mer om sin tid som engelsk förbundskapten och om tiden efteråt. Och att han ångrar att han inte antog erbjudandet om att bli tränare från en storklubb (enligt uppgift Inter). Några svar återstår att få svar på, men tack ändå, DN, för mer info.

Efter att Nantes förlorat mot Rennes i lördags blev målvakten Fabien Barthez attackerd i sin bil efter matchen - av några av sina egna fans. Nu har Barthez brutit kontraktet med Nantes, han vägrar spela för klubben igen. Och jag kan verkligen förstå honom. Sånt där ska ingen människa behöva utstå. Vad fan är det för jävla "supportrar"?

Fotbolls-VM 2010 ska hållas i Sydafrika. Åtminstone är det sagt så. Men Sydafrika har fått mycket kritik för att förberedelsearbetet gåt så långsamt. Men det finns en reservplan, meddelar Fifa:s ordförande Sepp Blatter. Skulle arbetet inte gå som planerat flyttas VM, till i första hand England eller Australien. Fast han nämner även Japan, Mexiko, USA och Spanien.

Slutligen är Henrik Larsson skadad, och det är tveksamt om han kan spela tisdagens match mot Elfsborg.


Tillägg
Jag glömde ju nämna att Chelsea-tränaren José Mourinho gömde sig i en tvättvagn(?) inför en match i Champions League-match för några år sedan. Mourinho var avstängd av Uefa och fick inte ha kontakt med spelarna under matchen. Men han smugglades in och pratade med spelarna före matchen och i pausen. Vissa människor tror tydligen att de är oersättliga. Förnedringen är total...

Etiketter: , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida