30 januari 2007

Glasgow: en första rapport

Nej, det blev inget bloggande i helgen. Jag har inte ens varit sugen på att gå in på ett Internetcafé. Däremot har jag ett par gånger önskat att jag hade dator med mig. Så jag lär väl återigen börja fundera på om jag ska köpa en bärbar...

Men det har varit väldigt bra. Vi har haft otroligt trevligt och skrattat mycket, som vi alltid gör tillsammans. Och så har vi gått och gått och gått. Och ätit och ätit och ätit. Och ätit lite mer. Och druckit öl. Och när kvällen kommit har våra stackars fötter mått så dåligt så ingen som inte var med kan ana. Jag tror faktiskt inte att mina fötter kommer att prata med mig mer förrän nästa vecka...

Men jag kan helt klart rekommendera Glasgow. Och kanske ännu hellre Edinburgh, som kändes modernare, rikare och roligare. Glasgow var fattigare, mer slitet och väldigt smutsigt. Sa jag slitet? Men ändå mysigt.

Och folket i Glasgow är så fula! Helt otroligt. Jag såg endast ett fåtal, säg kanske 5 personer som ens kunde fundera över att kalla sig snygga. Och jag undrar om inte det varit stor inavel där. För förutom fulheten, såg jag ovanligt många halta, lytta och utvecklingsstörda. Ovanligt många för bara en helg, menar jag... Men de var trevliga, väldigt trevliga.

Även folket i Edinburgh var trevliga. Men snyggare.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Halta? Lytta? Fula? Det tar jag nästan personligt - ingen skriver blogginlägg när man är halt, lytt o ful i Sverige... ;-)

tis jan. 30, 10:09:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Men för vissa är det ju självförvållat... ;-)

tis jan. 30, 10:15:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Det kanske var någon slags internationell konferens för fult folk.
Det kan man förresten tro att det är när det kommer nya utbytesstudenter också...

tis jan. 30, 10:23:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Bor i London, och tycker väl att det där med fulheten stämmer rätt bra vart man än är i England... suck. Seriöst, varje gång jag åker hem till Sverige, så går jag verkligen och förundras över hur jäkla snygga alla är. =)

tis jan. 30, 03:35:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida