25 november 2006

Idol 24 november 2006

Markus sjöng som första låt Robbie Williams Come Undone och jag tyckte faktiskt inte att det gick så bra. Jag förstod inte att juryn kunde berömma honom så. Jag var lite missnöjd, tyckte han kan så mycket bättre.

Men sen kom denne Markus Fagervall in och sjöng Bridge Over Troubled Water. Och då grät Aronson. Det var så fantastiskt vackert!

Annars var temat i dag Juryns val. Först en låt till var och en som skulle passa dem som hand i handske. Sedan en låt som skulle vara en utmaning.

Eriks utmaning måste varit svårast. Crazy är en otroligt svår låt. Men även Markus var svår. Därför att den låten lätt blir platt, och för att de flesta av oss har en relation till den låten.

Och Johan sjöng som han aldrig har sjungit förr.

Tre bra sångare i kväll. Riktigt bra.

Men någon var ju tvungen att åka ur, och det blev Johan Larsson. Inte förvånande, inte orättvist. Han räcker helt enkelt inte till. Inte än i alla fall...

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag blev helt sänkt av Markus igår. Han är verkligen en artist i alla dess bemärkelser och när han släpper sin första CD så står jag i kön... (;-)
Jag grät också igår av hans sista uppträdande...

lör nov. 25, 01:42:00 em  
Blogger Herr Planström sa...

Det är hos dig jag får veta hur det går, tack för att du håller mig uppdaterad, så jag inte verkar helt efter när andra pratar om Idol..

;)

lör nov. 25, 03:51:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ha ha. Allt för dig, herr P. Jag vill ju inte att du ska verka imbecill...

lör nov. 25, 04:34:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida