02 augusti 2006

Första dagens Pride

Och så är då Pride 2006 invigt. Med Amelia Adamo och Jan Guillou. Båda var bra, fast jag gillade Amelia bättre, eftersom hon var mer personlig.

I övrigt var allt sig ganska likt; tält med diverse kommers, parken, artister etc. Parken var dock något större än vanligt. Och så regnade det lite, men det var så lite att det knappt räknas (med tanke på förra årets lördag, var det helt enkelt peanuts...). Tanken för kvällen var väl att den stora behållningen skulle vara Shirley Clamp och Lill-Babs. Och de var väl bra, båda på sitt sätt. Lill-Babs är verkligen ett fullblodsproffs. Och gjorde riktigt bra ifrån sig.

Och jag såg en hel del puddingar. Fast de flesta verkade tämligen upptagna... =(

Kvällens stora besvikelse var annars att Sebbe inte gillade mig. För er som inte vet är Sebbe en hund, vars husse heter Kim. Kimman var sig dock lik: söt och rolig. Fast jag tror att han är något blygare än han själv vill tillstå...

Vad gäller övriga bloggare, så såg jag Oswald vid ett par tillfällen. Båda gångerna gav dock inget lägae till att gå fram till honom. Jag hoppas det blir senare i veckan.

Och så träffade jag Åsiktstorpeden. Vi gick och åt ihop efter att parken hade stängt. Det var första gången vi sågs, och Torpeden är, pojkar och flickor, riktigt snygg. Fast jag tror tyvärr inte att jag är hans typ, så jag får nöja mig(?) med att vara han vän...

...fast det är gott nog. =)

4 kommentarer:

Blogger Oswald sa...

Men hallå där!
Sådär gör man väl inte?
Man går fram och säger hej!
Skärpning!!

Nu såg jag inte en enda bloggare (mer än de jag hade med mig) eftersom Micke neggade oss och käkade med dig istället (obviously!) och Kimpan lös med sin frånvaro. ;)
Hm.

Ska jag känna mig bloggmobbad?

tors aug. 03, 12:31:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Tycker jag inte. Håll korpgluggarna öppna i stället... ;-)

I morgon så...

tors aug. 03, 12:44:00 fm  
Blogger Kim da Costa sa...

Ta det inte personligt! Det stod ju en hund i närheten och Sebbe var distraherad :) Han gillar dig nog.

tors aug. 03, 08:36:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Jag lovar, Kimman, jag ska ge honom en chans till. Men bara en...

;-)

tors aug. 03, 08:51:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida