27 augusti 2006

Ett inlägg mindre

För andra gången har jag tagit bort ett inlägg som jag skrivit här i bloggen. Första gången var texten allt för privat och jag fick ångest över den.

Den här gången funderade jag kring det faktum att Sigge Eklund slutat blogga, och varför så många människor sjunger hans lov. Men jag tog som sagt bort den. Det fanns ingen anledning att ha den kvar. Jag menar, han har aldrig gjort mig något. Och han är säkert en bra författare, även om jag aldrig fått tid att läsa någon av hans böcker...

5 kommentarer:

Blogger Fredrik sa...

Varför han slutade skriver han ju ganska tydligt i sin blogg, eller hur? Finns väl ingen anledning spekulera i andra anledningar då? Bloggar har blivit alldeles för heligt, varför skall man inte kunna sluta? Varför skall man inte kunna radera allt...
Miljontals människor genom tiderna har ju börjat skriva vanlig dagbok och det är säkert bara nån promille som fortsatt genom livet. Vi (läs:människor)behöver nya mål, nya utmaningar och att bloggen skulle vara något som står över detta är att tro och lita för mycket på bloggens kraft och styrka.Tror jag.

mån aug. 28, 07:19:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Jag tror du missförstår mig, I-prob. Eller, rättare sagt, jag var kanske inte tillräckligt tydlig. Jag ifrågasätter inte att Sigge slutar blogga. Inte heller hans motiv för att sluta. Mitt inlägg handlade om just det du antyder: andra människors tårar över att han slutar. Och att jag inte kan förstå varför.

mån aug. 28, 08:45:00 fm  
Blogger Fredrik sa...

"Det fanns ingen anledning att ha den kvar. Jag menar, han har aldrig gjort mig något."

Det citatet kan jag bara tolka som på ett sätt... men det var kanske en olycklig formulering? ;-)

mån aug. 28, 09:20:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Nej nej nej. Jag menade mitt inlägg. Att det var därför jag tog bort det inlägg jag skrivit. Inget annat!

mån aug. 28, 09:35:00 fm  
Blogger Oswald sa...

Jag tycker iofs att Sigges blogg var en av de bättre + att han på något sätt var "Mr Blogg" här i Sverige.
Han har ju varit den som flitigast sjungit bloggen lov i debatten och som försvarade den när alla förklarade den död i slutet på förra året.
Dessutom älskar jag hans uppfinning Bloggportalen!

Så även om jag håller med om att folk har rätt att sluta upp med att blogga när de vill, så tycker jag ändå att det är lite synd just i Sigges fall.
Men men, det finns ett oändligt antal flera och nya favoriter dyker upp varje vecka.

mån aug. 28, 09:53:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida