28 augusti 2006

Carrie och jag

Nu har jag sett 30 avsnitt av Sex and the City. Och jag älskar det. Efter typ 12 avsnitt kände jag att jag ville ta det lite lugnt med tittandet, att det höll på att bli för mycket. Men eftersom jag inte haft så mycket annat att göra de här dagarna, har jag fortsatt att titta. Och nu vill jag bara ha mer och mer och mer.

Och det är en väldigt blandad kompott. Inget avsnitt har varit dåligt, men vissa är bättre än andra. Och bäst hittills är Hubbell. Det var nära att jag fick en tår i ögat där. Jag kände så väl igen mig i Carrie - den komplicerade varelsen som har så svårt att få en kille att stanna. Eftersom killarna ju hellre vill ha de enkla människorna, de som antagligen inte har så höga krav. Och så stor integritet.

Och därför är vi här nu också: ensamma och trånande...

4 kommentarer:

Blogger Kim da Costa sa...

Är det några extras i boxen?

mån aug. 28, 11:03:00 em  
Blogger Aronson sa...

Jag är inte så mycket för extras, såvida det inte gäller bortklippta scener - tabbar och sånt alltså. Och inget sånt än så länge.

Men det finns en del bakomgrejer tror jag...

mån aug. 28, 11:08:00 em  
Blogger Oswald sa...

Om det är den rosa skokartongen finns där inget extramaterial överhuvudtaget. Den är bara en samlingsbox där de puttat in de olika säsongerna (de har inte ens orkat synka lådorna från när de släpptes separat).

Om det är den svarta sammetskartongen så finns där extramaterial (Hur kan du INTE gilla extramaterial?? Det är ju hel grejen med att KÖPA film?? *chockad*) vilket består av en mängd bortklippta scener, en talkshow och de två hyllningsprogrammen som sammanfattade serien innan de två sista avsnitten sändes.

Dessa två är numera ett stående inslag på mina och fröken Harryssons förfester...
...även om jag har just skokartongen och därför har fått hitta det där materialet på...tja...andra ställen.
=)

mån aug. 28, 11:13:00 em  
Blogger Aronson sa...

Jag har den rosa skokartongen. Synd. För hyllningsprogrammen hade varit roligt att se. Och de bortklippta scenerna...

=(

mån aug. 28, 11:39:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida