17 juli 2006

Tyst och öde i Bloggland

Men var är alla [blogg]människor? Tittar man på nyligen.se uppdaterar folk sina bloggar mest hela tiden. Men de bloggar jag besöker är till största delen helt döda. Inte minsta lilla antydan till liv någonstans.

Varför bloggar inte folk under semestern? Ja, jo, jag förstår att det kan vara svårt om man är på safari i Afrikas djungler eller i lillstugan längst ut i Stockholms skärgård. Men om man hälsar på mamma, eller kompisar, eller har rest till Barcelona för två veckor; nog farao måste det finnas åtminstone 8 minuter över för att blogga lite?!

Själv har jag semester i augusti - den börjar om två veckor. Och jag ska aldrig, aldrig överge någon av mina bloggvänner. =)

Hoppas jag...

4 kommentarer:

Blogger Rexxie sa...

Tackar!

Jag har 11 st super-duper-bloggare, och det är du, Tenniscresendo och Elisabet som bloggar; resten verkar ha svimmat av i värmen...

mån juli 17, 01:59:00 em  
Blogger Rexxie sa...

Fy på mig!

Jag glömde ju att både herr Planström och Pojkfröken håller igång sina bloggar, så 50% har åkt på semester, och 50% är igång.

mån juli 17, 02:02:00 em  
Blogger Emanuel sa...

Bloggsverige har industrisemester verkar det som! Men en riktig bloggare lämnar aldrig sina fans törstande efter inlägg! (förutom de tre veckorna jag inte är i stan, då blir får det bli 1-2 inlägg i veckan, inte varje dag...)

mån juli 17, 03:15:00 em  
Blogger Fredrik sa...

det är alltid bra för kreativiteten att ha semester. Ibland bloggas det bara för sakens skull och blir ganska enformigt till slut...avhållsamhet är bra i lagom dos!

mån juli 17, 11:12:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida