12 juni 2006

Tuppfäktning i omklädningsrummet

Det har väl inte undgått någon att Fredrik Ljungberg och Olof Mellberg råkade i slagsmål under fotbolls-VM 2002?! Nu har det hänt igen. De har visserligen inte slagit varandra den här gången, men enligt mediauppgifter (TV4, DN och Aftonbladet) ska de ha skrikit åt varandra i omklädningsrummet efter Trinidad & Tobagomatchen.

Ungtupparna är alltså på gång igen. Men vem blir förvånad?! De är tydligen allt annat än bästa vänner, och jag förstår att man kan bli frustrerad efter en sådan match. Det var jag också! Enligt spekulationerna gällde bråket alla långbollar Mellberg sköt under matchen. Och ska man gå på det borde även Christian Wilhelmsson, Anders Svensson, Zlatan Ibrahimovic och Erik Edman varit med i bråket. De spelade ju alla bedrövligt. Fast kanske framför allt borde Lars Lagerbäck varit med. Eftersom han matchar sitt lag så jävla dåligt.

Alla mot alla således. Och på neutral mark står Henrik Larsson, Kim Källström och Rami Shaaban och tittar på.

2 kommentarer:

Blogger Oswald sa...

Bäst var Aftonbladets grafik över omklädningsrummet med två inringade gubbar som skulle vara Ljungberg och Mellberg. Sjukt dumt och roligt.

mån juni 12, 09:43:00 fm  
Blogger Aronson sa...

He he. Skitroligt. Och AB gör allt för att rida på den här vågen nu: talar om "grupperingarna" inom landslaget. Men hallå! I alla grupper finns grupperingar. Det är helt naturligt och inget speciellt för de här killarna...

mån juni 12, 10:14:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida