10 maj 2006

Omorganisation på g

Vi fick en ny avdelningschef på jobbet i januari. Sedan dess har det varit på gång att han vill organisera om. Nu har besked kommit om hur han vill ha det: han vill lägga till ytterligare en enhet till avdelningen, så att det inte blir några som ligger direkt under honom, utan att alla ska tillhöra en enhet.

Det nya förslaget betyder dock att vi blir fem chefer på 25 personer. Alltså: 5 chefer på 25 personer! Det är fan inte klokt. Och så talar de om att vi måste spara pengar. Dessutom är det så att alla andra avdelningar gör precis tvärtom: de slår ihop enheter och minskar antalet chefer i stället.

Fast jag tror det mer handlar om att han ska få mindre att göra av ledningskaraktär och i ställlet fortsätta vara en dadda åt vår generaldirektör!

Förra mötet vi hade i frågan blev oerhört livfullt och nästan aggressivt. Får se om folk tröttnat nu, eller om även det här väcker andarna till liv...

3 kommentarer:

Blogger Rexxie sa...

Hahaha, på mitt jobb var vi 5 chefer på 13 personer.

Nu har vi organiserat om, så nu är det inte någon som vet riktigt hur många som är chefer längre. Jag blev av med chefsjobbet (tack och lov, Rexxie är inte riktigt chefsmaterial) men fick behålla mitt chefstillägg :-)

ons maj 10, 09:34:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

mån maj 29, 01:19:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

mån maj 29, 01:25:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida