09 maj 2006

Hotellbar - och fotboll

Jag har varit på Hotel Clarion i kväll - för första gången. Vilket häftigt ställe! Vilken otroligt härlig inredning. Man ville liksom bara sitta där. Men eftersom jag jobbat hårt i dag och tränat och dessutom ska upp tidigt i morgon, fick det bli en lite kortare sejour. Men räkna med att jag kommer tillbaka!

Synd att bartendern var så sinnesslö bara...

Och så har truppen till fotbolls-VM presenterats. Kvällstidningarna skriker ut om chocker hit och chocker dit. Men hallå! Så illa är det väl inte!? Efter Svennis besked i går att plocka ut en 17-åring som aldrig spelat en Premier League-match trodde jag ingenting kunde förvåna längre. Men tydligen våra kära kvällstidningar...

Visst ett och annat ögonbryn höjde man kanske, men i stort var det väl inga större överraskningar. Jo, kanske att Alexander Östlund inte var med. Lars Lagerbäck är ju inte känd för att kicka ut någon ur sitt lag (åtminstone inte så länge han var tillsammans med Tommy Söderberg). I övrigt var de flesta nämnda åtminstone av någon expert i förhandstipsen.

Enda besvikelsen i mina ögon är väl egentligen att Daniel fucking Andersson är med. Jag har aldrig förstått hans storhet. Och Rami Shaaban har jag aldrig gillat. Annars har jag inte några direkta synpunkter.

Men kul! Det känns som att VM-temperaturen har höjts rejält i dag!

Jo, just det: VM-låten. Men vad fan?!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida