24 april 2006

En jobb-ig dag

Fy fan vilken dag jag har haft. Jag har haft möten eller utbildning precis hela dagen. Kul i och för sig, men det tar ju så mycket tid. Däremellan har jag försökt göra lite annat, typ äta lunch och jobba och sånt. Ett tag trodde jag att jag inte skulle kunna gå på spinningpasset jag hade bestämt mig för, men jag sket i jobbet; jag slängde ihop mina papper och gick och tränade i stället. Mycket roligare. Och jobba kan jag ju göra i morgon...

Dessutom har min blogg inte fungerat. Jag försökte i någon paus slänga in ett litet citat jag hittat, men se det gick inte. Bloggen ville helt enkelt inte, trots intensiva och idoga försök från min sida. Jag hoppas det funkar bättre nu.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Aronson!
Jag sliter som - jag vet inte vad - med att försöka få igång en kommentarsfunktion men jag fixar det inte. Ge mig tid. Just give me time.

Kartan: Du stänger inforutan som kommer upp, klickar på Post och ok på pop up:en. Sedan markerar du bara. Lätt som en plätt.

Har du inga fina bilder på dig på bloggen? Det vill vi ha!

mån apr. 24, 09:09:00 em  
Blogger Aronson sa...

Hund, Kim. Du sliter som en hund. Typ Sebbe... =)

...och det är gott nog åt mig.

Om du inte hittat några bilder finns det nog inga. Men man kan aldrig så noga veta... ;-)

mån apr. 24, 09:18:00 em  
Blogger Kim da Costa sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

tis apr. 25, 03:08:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Nu tar du och kammar dig, herr Aron! In med fräscha bilder i sensuella poser. Lite Vogue, lite Café, en aning In Style och rätt mycket Attitude. Mums.
Har gjort om bloggen nu så nu får du faktiskt ta och KOMMENTERA friskt!

tis apr. 25, 03:09:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida