03 februari 2006

En pizza hellre än en pizza...

Uuuuhhäääääh vad jag känner mig fet, äcklig och spyfärdig. Varför lär jag mig aldrig: man ska aldrig, jag upprepar: aldrig, gå och handla hungrig. Man får bara hem en massa söta och helt onödiga saker.

Så här var det:

Hela eftermiddagen i dag kände jag mig jättesugen på något gott i kväll framför teven. Och då menade jag någon god mat. Typ hämtmat - jag var för trött för att laga något själv. Så jag satt och funderade över vilken mat jag skulle ta - pizza, indiskt, wok etc.

På väg till tunnelbanan från jobbet bestämde jag mig för nej, jag ska ju spara pengar, bättre jag går till ICA och köper något i stället. Sagt och gjort: men där fanns ju inget gott så jag köpte en sån där plastförpackad pastasallad. Och när jag då köpt så nyttig och tråkig mat var jag ju tvungen att trösta mig lite, och trots allt köpa något gott. Så det blev ett paket glass (gräddglass). Men, kände jag när jag lämnade affären, det där räcker ju inte, något annat gott måste jag ju också ha. Så när jag gick förbi ett fik gick jag in och köpte en... nej, två stora muffins, blåbär och choklad. Sen smällde jag i mig allt på kanske 30-45 minuter.

Och nu känner jag mig så fet, äcklig och spyfärdig. Och fan vad jag är sur på mig själv. Hade jag tagit den där woken hade det här aldrig hänt. Då hade det på sin höjd blivit ett äpple till efterrätt...

2 kommentarer:

Blogger ajja sa...

Ta en promenad runt kvarteret. Hoppa lite upp och ner? Spring på stället. Ehm, ehm... Då kanske mankänner sig lite bättre?

fre feb. 03, 11:16:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ha ha. Du vill visst att jag ska lägga en riktig pizza du... ;-)

fre feb. 03, 11:27:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida