04 juli 2006

Tyskland - Italien 0-2

Jodå. Det stod 0-0 efter full tid även i den här matchen. Och förlängningen gick och gick. Det blev en andra förlängningskvart och tiden gick och gick. Och tro mig, italienarna var de som bävade mest för en straffsparkläggning. Det blev i alla fall 27:e minuten och så: Fabio Grosso gör ett mål. Och Aronson skrek rakt ut: JAAAAAAAAAAA. För jo, jag upptäckte efter några minuter av matchen att det var Italien jag höll på.

1-0 alltså, och tyskarna satte fart. Men så kontrade italienarna och JAAAAAAAA! Alessandro Del Piero gjorde 2-0 och saken var klar; domaren blåste av matchen.

Magnus Hedman tyckte att det var en bra match. Och, okej, den var inte dålig. Men det var ju så jävla få målchanser - trots att lagen, framför allt Italien, spelade en offensiv fotboll. Nåja, mål blev det till slut i alla fall - till ITALIEN! Som nu är i final.

I finalen möter de vinnarna i den andra semifinalen: Frankrike eller Portugal!