13 juli 2006

Fotboll - en bögsport?

Jag hittade den här bilden hos Virvla.


Så. Kan någon förklara varför så få bögar gillar fotboll?

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

ja fan. jag undrar det jag med.
det här senaste mästerskapet har onekligen öppnat mina ögon kan jag säga... ha ha ha...

satt ju ttill o med klistrad vid finalen...

tors juli 13, 11:06:00 fm  
Blogger Rexxie sa...

Problemet är ju (som jag tror att jag kommenterat tidigare vid något tillfälle) de 99% av matchen där det inte händer något intressant, utan spelarna bara springer fram och tillbaka, fram och tillbaka, och i bästa fall rycker varandra i tröjorna och ramlar omkull...

tors juli 13, 11:33:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

Jag är frälst! Synd att du visar så övertygande bildbevis på fotbollens förträfflighet först *efter* VM är slut...

tors juli 13, 12:08:00 em  
Anonymous Anonym sa...

kul att ganska hatiska och trångsynta huliganer gillar att titta på män som inte presterar allt (som övriga lagsportare) filmar/fejkar och klappar varandra i stjärten och kramas mest hela tiden och tjyvslåss fegt(då riktiga machomän, som jag tex ,slåss på lika vilkor /regler och fullt ut)hullisarna gillar numerärt överläge vilket är totalt förkastligt ,hellre tvärtom.fotboll är "grupptryckets" #1 och gay scenen är väl ganska tvärt om? sorry dudes jag är straight (helt säker och då måste man ju ha?pro..t?)men har respekt för allt som vågar avika.dock tycker jag hbt scenen pushar det liiite väl långt då h-fobsen är lättprovocerade typer och labila.ha det bäst!

lör aug. 02, 09:29:00 fm  
Anonymous Anonym sa...

åh kärt hat ämne ...kom av mig .jag tror att dom flesta som gillar fotboll har en hårt undertryckt homosexualitet och har väl ocså kommit fram till att ex vm är världens största dokus såpa?
Här är en kis med seriöst undertryckt lust för män .http://www.vinniejones.co.uk/images/football/vj_pg_big.jpg .då en straight kille skulle i värsta fall slå med knyten näve pga äckelkänslor för andra mäns kön .bra bild dock.
djävligast av allt är hur media ex tv4 visar när den där frassen skallar en kis i tvreklamen för eufa wtf?

lör aug. 02, 09:53:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida