25 april 2006

Mina fucking skoproblem

Jodå ser du, mina skor har blivit mitt problem. Om och om igen. Så här är det:

Inför våren kände jag att jag behövde köpa ett par nya skor. Det skulle vara ett par skor som var snygga, moderna och bekväma. Bekväma, eftersom jag promenerar väldigt mycket - och har känsliga fötter. Jag sprang länge omkring och letade efter dessa dyrgripar, och se, på Påskafton hittade jag inte bara ett, utan TVÅ par. Efter viss tvekan köpte jag bägge paren, de var faktiskt ganska billiga. Framför allt det paret jag behöll.

Två dagar senare lämnade jag nämligen tillbaka ett par. Jag hade kommit fram till dels att de inte var så snygga, dels att jag faktiskt inte behövde dem.

Återstod således ett par, som jag gillar och som jag använt ett par gånger. Men, och detta är ett stort MEN: jag har kommit fram till nu att de är för stora. Suck, att jag inte märkt det tidigare fattar jag inte. Jag har köpt extra sula, men det hjälper inte. Fötterna glider omkring som vore de på en båt.

Jag var faktiskt inne i en butik i helgen och prövade samma skor fast en storlek mindre. De känns något trånga; men är de för trånga?

Så frågan är nu: jag måste ju köpa något nytt. Ska jag köpa likadana, fast en storlek mindre, eller ska jag helt enkelt börja om från början och köpa helt andra?

Decisions, decisions...

1 kommentarer:

Blogger Oswald sa...

Köp en tjockare sula.
Billigare än nya skor...bara de inte SER för stora ut så.

tis apr. 25, 03:12:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida