19 mars 2006

Skoproblem

Nu har jag sprungit runt både i går och i dag för att hitta ett par skor. Jag åker till New York på torsdag och jag måste ha något att kunna gå i. Jag blir tokig! Jag hittar inga. Och nej, jag kan inte köpa ett par bara för att de verkar sköna. För mig spelar utseendet roll! Också... ;-)

Jag har varit på Åhléns, NK, Interport, Stadium, Puma, Adidas, Nilson, Rizzo och till och med Scoretto. MEN JAG HITTAR INGA!

Nån som har nåt tips...?

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Om du letar efter sneakers så tycker jag Sneakers n' stuff på Åsögatan är värt ett besök. Det finns även en butik (som jag inte kommer ihåg vad den heter) med sneakers i korsningen Hornsgatan/Timmermansgatan. Om du ändå besöker Hornsgatan så kan det ibland finnas fina skor på Zoom (Hornsgatan 41). Andra fina skor kan finnas på Don Donna på Biblioteksgatan och eventuellt även på C.C-skor i Sturegallerian. Lycka till!

sön mars 19, 08:01:00 em  
Anonymous Anonym sa...

...men det finns kanske en eller två skoaffärer i New York oxå..:-)

//Danne

sön mars 19, 10:04:00 em  
Blogger Aronson sa...

Så känner jag också, Danne. Det känns som att jag tömt ut butikerna i Stockholm nu. Det finns ungefär samma skor vart man än går. Så jag får nog hoppas på NY. Synd bara om jag inte hittar några där...

sön mars 19, 11:21:00 em  
Blogger Aronson sa...

honken: Tack för tipsen. Jag får dock se hur jag gör. Jag är ganska fullbokad den här veckan, så jag vet inte om jag hinner ta mig ända till Söder. Jag var faktiskt i butiken i korsningen Hornsgatan/Timmermansgatan i somras. Jag gick förbi och såg att de hade "mina" skor i skylten, så jag gick in. Tyvärr hade de bara damstorlek...

mån mars 20, 06:32:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida