24 februari 2006

En mejlare avgår

Den anställde på socialdemokraternas högkvarter som skickat "förtalsmejlen" till Fredrik Reinfeldt har nu erkänt och tagit konsekvenserna av sitt handlande: han slutade sin tjänst med omedelbar verkan. (Tänk om HSB, Laila Freivalds och andra kunde dra lite lärdom av detta...). Ett riktigt beslut tycker jag, även om vi inte vet hur pass pressad han var av sin arbetsgivare.

Aftonbladet har en nätfråga på sin webbplats där de undrar hur den här affären kommer att påverka valet i höst. Mitt svar är: på bara ett sätt, nämligen att valdeltagandet kommer att minska ytterligare. Jag tror att missnöjet med politiker i allmänhet gör att det här kommer att spilla över på samtliga partier. Samtidigt som många socialdemokratiska sympatisörer stannar hemma i stället för att gå och rösta.

Suck och stön. Ska de som arbetar politiskt aldrig någonsin lära sig?

4 kommentarer:

Blogger Swanson sa...

Det vore väl i och för sig inget jättestort problem om massa sossar stannade hemma...?

fre feb. 24, 11:54:00 fm  
Anonymous Aronson sa...

I och för sig. Men ska man vinna är det roligare om man gör det rättvist... ;-)

fre feb. 24, 01:44:00 em  
Blogger Swanson sa...

Om sossarna torskar valet för att de själva burit sig så makalöst klantigt åt som de nu har gjort vore det det mest rättvisa på väldigt länge... ;-)

fre feb. 24, 04:20:00 em  
Anonymous Aronson sa...

...fast det är ju dumt att dra alla över en kam. Jag menar, ALLA sossar har ju inte var med och skrivit de där mejlen...

lör feb. 25, 08:38:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida