25 januari 2007

Var där eller var ett torg

Expressen och GT:s krönikör Kai Martin är upprörda. Det är Grammisgala och The Knife, som är nominerade i ett par kategorier, har beslutat sig för att inte komma. Eller nobba, som Epressen uttrycker det. De menar att artisten i så fall ska bojkottas och inte få något pris. För tydligen "orkar de inte bry sig eller vara tacksamma".

Men hallå! Visst kan det vara roligare för publik, fans och andra att artisten kommer, men jag menar, de har inte BETT om att bli nominerade eller vinna. Och man kan väl inte tvinga någon att gå på fest, pris eller inte?!

Otacksamt av artisten kan tyckas. Men samtidigt: kan man inte komma så kan man inte komma. Och har man en image om att vara hemliga, då har man en image om att vara hemliga.

Och samtidigt: tycker juryn att till exempel The Knife är årets bästa grupp, då är det väl självklart att de ska få priset, vare sig de är där eller inte?! Annars får de ju döpa om priset till Årets näst bästa grupp. Eller Årets bästa grupp bland dem som behagade komma till utdelningsgalan.

Eller? Tänker jag fel...?

3 kommentarer:

Blogger Oswald sa...

Nope.
Du tänker helt rätt.

Utom när du valde den där übernördiga rubriken. :P

tors jan. 25, 05:53:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ha ha, Oswald. Tänk att du alltid ska få till ett tjuvnyp.

Å andra sidan: den här gången bad jag säkert om det...

;-)

tors jan. 25, 05:58:00 em  
Blogger Oswald sa...

That's my land mark.

tors jan. 25, 07:09:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida