13 augusti 2006

Morgonpasset i P3

Jag lyssnar ganska mycket på radio, framför allt P3. Har alltid gjort, framför allt på morgon och dag. Inte så mycket kvällstid. Men när jag ska sova är radion alltid på. Det är skönt att ha lite bakgrundsljud när jag ska somna.

Men det här ska egentligen handla om Morgonpasset, ett program som funnits i många, många år. Och tänk vad programmet har förändrats genom året, allt beroende på vem eller vilka som lett det. Det har varit betoning på nyheter, kändisar, humor, kåserier etc etc.

Mina favoritprogramledare är absolut Sara Kadefors, Annika Lantz och Tomas Tengby. De har faktiskt varit helt outstanding. Vissa programledare har varit något mindre bra, och så har det funnits programledare som varit direkt dåliga. Fast där ska jag inte nämna några namn...

Stundtals har jag faktiskt slutat lyssna på Morgonpasset för att i stället kolla på morgon-TV. Det har varit sådana perioder då programledarna varit... hmm... mindre bra.

En sådan period var i våras då de tre(?) programledarna (framför allt en av dem) gjorde allt för att göra livet surt för Aronson, liksom de två som sände lördag-söndag. Men av en slump lyssnade jag i somras, och de visade sig att de har semestervikarier. Och inte vilka som helst heller, utan Jesper Rönndahl och Melinda Wrede.

Tyvärr sänder Rönndahl och Wrede bara på lördagar och söndagar, men jag rekommenderar dem varmt. De är otroligt roliga, fyndiga och proffsiga. Roligast är Rönndahl, som har en associationsförmåga att man blir helt matt. Och nästan lite avundsjuk.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh, jag kan nämna namn på värdelösa Morgonpasset-programledare: Kjell Eriksson. Jag mailade dem och berättade att jag tyckte han var värdelös, han svarade med ett personpåhopp på mig. Det tyckte jag var lite roligt. På ett sorgligt sätt. För uppenbarligen höll han med mig. Han är fortfarande kvar på radio, och fortfarande lika värdelös.

sön aug. 13, 10:01:00 fm  
Blogger Oswald sa...

...och Peter Eriksson. Han som blev kvar när Carina Bergh slutade.
Värdelös.

sön aug. 13, 11:05:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Carina var lika illa tycker jag. Jag trodde faktiskt hon var körd inom media när TV4 köpte upp henne...

sön aug. 13, 12:10:00 em  
Blogger Aronson sa...

Oj. Helt plötsligt vågade jag säga ett namn. Men hon är nog den jag retat mig på mest - förutom den bimbotjejen som varit nu i vinter.

sön aug. 13, 12:19:00 em  
Blogger Oswald sa...

Oh, jag älskar Carina Bergh.
Hon är fantastisk med Lantz.
Och stammis på Populära Sibirien.
:D

sön aug. 13, 04:10:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida