28 juli 2006

Mälarpaviljongen

Varenda gång jag har varit där säger jag: aldrig mer. Trots det återkommer jag. Jag har visserligen bara varit där ett par gånger i år, men det lockar verkligen. Hela tiden. Och sommaren är ju inte slut än...

Jag menar, det är vacker utsikt, roligt folk, trevlig stämning och högt i tak och helt okej mat. Men så är det ju då det där andra. Det där andra som får mig att säga just "aldrig mer". Varje gång. Och tveka varje gång jag får en tanke om att gå dit.

"Det där andra" handlar om två saker. För det första är det jäkligt dyrt där. Maten skulle eventuellt kunna komma undan, jag menar de måste ju täcka upp för regninga dagar. Men vinet slår alla rekord: 64 kronor för ett litet vitvinsglas fyllt till ungegär 60 procent. Nu verkar man i och för sig få mer om man köper vin utan att köpa mat (eller är det bara tillfälligheter?) men ändå! Dyrt, dyrt, dyrt. Och Husets vin var inte heller så gott att man hoppade högt av glädje. Ännu mindre var det värt sina kronor.

För det andra är det ju då personalen. Måste de vara så j-a sura, buttra och nedlåtande hela tiden? Jag menar, de har i princip bytt ut alla från förra året, men ändå har de precis samma inställning. Står det i anställningsavtalet att man ska vara sån? Eller anställer de såna ändå...?!

Men visst, folk återkommer ju ändå. Och det vet MP väldigt väl...

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Maten är dyr på paviljongen. Det är bättre att äta på MCDonalds på Fridhemsplan innan man går dit så kan man koncentrera sig på ölen och spana efter likdelar i lugn och ro sedan...

fre juli 28, 10:08:00 em  
Blogger Aronson sa...

Ha ha. Ja, du borde ju veta...

Men vad kostar ölen då? Jag har aldrig druckit öl där...

fre juli 28, 10:21:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Ölen kostar 49 kr tror jag... Jag är ju hemmafru så min högavlönade man står för fiolerna. ;-)

fre juli 28, 11:01:00 em  
Blogger Aronson sa...

Högavlönad? Hmm. Du tror inte han vill ha en riktig man...?

;-)

lör juli 29, 07:50:00 fm  
Blogger Unknown sa...

Mon frere, jag kunde inte sagt det bättre. Man får öva upp det behavioristiskt. Varje gång man tänker sig vilja gå dit får man slå sig själv hårt på kinden.

lör juli 29, 09:24:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida