18 maj 2006

Låga rykten

Statssekreterare Lars Danielsson har inte klart kunnat redovisa vad han gjorde på annandagen 2004, det vill säga då tsunamikatastrofen inträffade. Det är illa. Till följd av hans oförmåga har ryktesspridningen satts igång (naturligtvis). Ett rykte är att Danielsson har en älskarinna som han tillbringade dagen med. Enligt ett annat rykte är denna älskarinna hans underlydande, departementsrådet Helen Eduards.

Eduards går nu ut och dementerar ryktet; hon säger att hon inte har något förhållande med Danielsson, annat är rent professionellt.

Rykten av det här slaget kan uppstå, framför allt i bloggtider. Det är, tyvärr, ofrånkomligt. Just det här ryktet har tydligen förankrat sig i just bloggvärlden. Enligt Eduards, som tittat närmare på saken, är det framför allt i folkpartibloggar ryktesspridningen tagit fart. Men, säger hon, jag vill helst inte tro att det finns några partipolitiska syften bakom detta.

Fan tro't.

Är det så att det framför allt är bloggare närstående till Folkpartiet som spridit det här är det väl självklart att det ligger partipolitiska syften bakom. Säger jag. Och det är i så fall en jävligt låg nivå på debatten.

Fast den egentliga frågan är fortfarande: vad fan gjorde karl'n den där dagen? Han är trots allt statsminister Göran Perssons närmaste man, och han borde fan kunna redovisa vad han gjorde den dagen!

4 kommentarer:

Blogger Kim da Costa sa...

Klart att det pippades.

tors maj 18, 10:54:00 fm  
Blogger Aronson sa...

Och det vet du?

tors maj 18, 11:24:00 fm  
Blogger Kim da Costa sa...

Jamen sådana är de ju - heterofilerna!

tors maj 18, 04:51:00 em  
Blogger Aronson sa...

*garv*

Jaså, du tänker så? Jo, det har du rätt i. Knullar närhelst de kommer åt. Det vet man ju... ;-)

tors maj 18, 05:15:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida