21 juni 2006

Fucking Carola - igen

Det är väl ingen hemlighet att gayvärlden är delad i två delar när det gäller Carola. En del har inte förstått att politik och musik faktiskt hör ihop, medan vi andra känner oss respektlöst behandlade av henne. Hur fröken Häggquist gång på gång kan slå oss i huvudet med Bibeln, utan att ens blinka, är för mig ett mystierium. För mig är Gud kärleken, inte fördömaren.

I vilket fall ledde Kimman i sin blogg mig till den här länken. Skrolla ner och kolla på filmen. Christer Lindarw säger där i slutet vad många av oss tänker...

=)

1 kommentarer:

Blogger Aronson sa...

Sexualpolitik, ordis. Sexualpolitik.

Så länge det finns människor som inte respekterar mina val i livet, kommer jag att arbeta och kämpa emot just de människorna. Oavsett om de heter Carola, Alf eller något annat. Och det är väl klart att hon slår Bibeln i huvudet på oss. Hon har ju faktiskt sagt att det vi gör (knullar andra av samma kön, får man väl anta) är fel.

Varifrån du har fått att det bara handlar om ett uttalande vet jag faktiskt inte.

Och varför Carola inte skulle vara en VERKLIG homohatare förstår jag inte heller. Hon respekterar inte mina val i livet. Då får hon faktiskt leva med att jag kritiserar henne, och ser henne som en homohatare. Sen får hon ha hur många bögdansare omkring sig som hon vill.

Och att man som homosexuell kan ta Carola i försvar förstår jag inte. Det känns nästan som att de vill förnedras av henne. Som att de vill vara offer.

Och politik och musik går ihop. Carola är så mycket mer än bara en sångerska: folk, främst barn och unga tjejer skulle jag gissa, lyssnar på henne, och tar till sig det hon säger. Hon har ett jävligt stort ansvar. Jag tycker inte att hon har visat det.

ons juni 21, 01:34:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida