tag:blogger.com,1999:blog-20209429.post114113614672802241..comments2023-11-03T11:09:55.517+01:00Comments on Aronson: Kärt barn har många namn...Aronsonhttp://www.blogger.com/profile/13740078919214828541noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-20209429.post-1141162558166354512006-02-28T22:35:00.000+01:002006-02-28T22:35:00.000+01:00Kanel-varianten finns med på susning.nu (http://su...Kanel-varianten finns med på susning.nu (http://susning.nu/Semla) så det är förhoppningsvis inte bara jag som är lite knäpp....<BR/><BR/>Grädde med passionsfrukt låter dock som en riktigt hemsk konstruktion!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20209429.post-1141150245447877492006-02-28T19:10:00.000+01:002006-02-28T19:10:00.000+01:00Vik hädan, HÄDARE!En semla är en semla är en semla...Vik hädan, HÄDARE!<BR/><BR/>En semla är en semla är en semla, det vill säga en bulle med mandelmassa, grädde och lite florsocker på toppen.<BR/><BR/>Ingenting annat. Inte choklad, passionsfrukt, vanilj eller någon annan avart heller!<BR/><BR/>Dessutom var det väl inte första gången du fick bruna kletiga fingrar... ;-)<BR/><BR/>...vilket var straff nog!Aronsonhttps://www.blogger.com/profile/13740078919214828541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20209429.post-1141147616157169542006-02-28T18:26:00.000+01:002006-02-28T18:26:00.000+01:00Jag säger detsamm; kanel? Men det är bra för matsm...Jag säger detsamm; kanel? Men det är bra för matsmältningen, så varför inte...<BR/><BR/>Vågade mig på att pröva på en chokladsemla idag. Traditionsförnyare som jag är.<BR/><BR/>Men... man mixtrar inte med beprövade bakverk ostraffat... Det var ingen höjdare. <BR/><BR/>Förutom att skapelsen mer såg ut som en karljohansvamp än nåt annat, så blev man "smutsig" om fingrarna av kakaon som var strösslad ovanpå. Bruna kletiga fingrar, istället för så där oskuldsfullt vitpudrade som man blir av florsockret från en vanlig semla.<BR/><BR/>Och smaken... när chokladsmaken blandades med mandelmassan fick jag en deja-vu (deja-goût?) av de där chokladbitarna som ligger kvar i asken efter jul för att de är så äckliga...<BR/><BR/>Jag har inte gett upp hoppet om Semla Nouveaux ännu dock. Grädde med passionsfrukt - låter inte det smarrigt? :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20209429.post-1141146611999086362006-02-28T18:10:00.000+01:002006-02-28T18:10:00.000+01:00Kanel? Det har jag aldrig testat. Kan det vara got...Kanel? Det har jag aldrig testat. Kan det vara gott...?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20209429.post-1141138940111275622006-02-28T16:02:00.000+01:002006-02-28T16:02:00.000+01:00Och så skall det vara kanel på den (om man servera...Och så skall det vara kanel på den (om man serverar den med varm mjölk alltså)Anonymousnoreply@blogger.com